GLOBALTECH Monitorizare gps flote auto

DESPRE NOI

Globaltech este firma care gaseste solutii. Datorita implicarii personalului si investitiilor permanente in dezvoltare. Solutia XGpsMonitorizare GPS se defineste in momentul de fata cu un nivel tehnologic foarte ridicat.

Globaltech Constanta

Globaltech Constanta

Globaltech Srl este Compania din Constanta, cu o experienta de peste 18 ani pe piata. Cercetarea si dezvoltarea permanenta s-a datorat echipei de tineri, dornici permanent sa depaseasca orice provocare, ei identificand solutii pentru orice noutate tehnologica intampinata de catre clientii Companiei.

Solutia de Monitorizare Gps intitulata XGps si dezvoltata de catre Echipa Globaltech,  este recunoscuta national si international. De ce? Datorita implicarii personalului si investitiilor permanente in dezvoltare.

Solutia XGps se bucura in momentul de fata de aprecierea a tot mai multi clienti ce detin o flota auto sau parc auto. Cel mai mult a fost apreciata de cei care au optat pana acum pentru anumite solutii similare si detin o experienta in domeniul monitorizarii gps.

Globaltech este partenerul tau, oriunde ai fi!

Chiar daca suntem in Constanta, echipa Globaltech este prezenta oriunde in tara. Firme din toate orasele tarii au implementat solutia XGps in Managementul flotei auto.

Echipa Globaltech  ofera consultanta gratuita in identificare problemelor flotei auto si in alegerea celei mai bune solutii de monitorizare in contextul fiecarei firme.

DE CE SOLUTIA XGPS – GLOBALTECH?

Solutia XGps permite adaptarea pentru diferite situatii:

  • monitorizarii masinilor unei firme de distributie
  • utilajelor unei firme de constructii
  • tirurilor unei firme de transport marfuri
  • salupelor
  • vapoarelor
  • locomotivelor….

Acestea sunt deja experiente pentru echipa Globaltech, experiente incununate cu succes recunoscut atat de clienti cat si de soferii ce si-au recunoscut neputinta de sabotare in fata unei asfel de solutii.

Deci GLOBALTECH te poate ajuta in monitorizarea prin GPS indiferent din ce este alcatuita flota ta, autoturisme, camioane, salupe, vapoare….

Pentru a va convinge de experienta echipei Globaltech si pentru a beneficia de acesta va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0341 450 327 sau 0723 923 823.

Globaltech - monitorizare gps