MONITORIZARE GPS AUTO - CE PRIMESTI?

EFICIENTIZAREA ACTIVITATII

Monitorizare GPS auto – Toate beneficiile Solutiei XGPS duc la Eficientizarea activitatii. Fie ca este vorba de scaderea cheltuielilor cu consumului de combustibil sau de eliminarea traseelor suplimentare, lista de beneficii este mult mai mare.

Beneficii

Monitorizare gps auto cu UN SINGUR CLICK

optimizarea livrarilor

OPTIMIZAREA LIVRARILOR

____________________

Prin XGPS – monitorizare gps auto

Vrei sa elimini timpii morti sau traseele suplimentare care iti aduc cheltuieli nejustificate? SIGUR CA DA. Esti constient ca o optimizare a acestor aspecte ti-ar aduce cheltuieli mai mici si automat venituri mai mari.

Ce vei obtine?

  • reducerea costurilor operationale cu flota auto
  • reducerea pierderilor cu masinile firmei tale
  • cresterea productivitatii firmei tale

RAPOARTE DETALIATE PERSONALIZABILE

____________________

Prin XGPS – monitorizare gps auto

Vrei sa stii tot timpul care este situatia la zi a activitatii cu masinile firmei?Vrei sa controlezi totul foarte usor? CU SIGURANTA CA VREI.

Cu Solutia XGPS – Monitorizare GPS ai posibilitatea sa generezi rapoarte de activitate, personalizabile, pe toata perioada contractuala. Nu esti limitat la 30 de zile sau 60 de zile. In plus, rapoartele le poti personaliza in functie de atributele necesare: cheltuieli cu consumul de combustibil, rapoarte pe masina sau pe toata flota, trasee, soferi….

MOnitorizare gps - rapoarte detaliate
Monitorizare auto - comportamentul soferilor

IDENTIFICARE SOFERI FARA ADAUGAREA DE DISPOZITIVE SUPLIMENTARE

____________________

Prin XGPS – monitorizare gps auto

Cu siguranta te lovesti de problema soferilor care dau vina unul pe celalalt referitor la avaria unei masini sau la traseele efectuate si nu numai. Cu Solutia XGPS – Monitorizare GPS permite identificarea soferului pe cursa, fara sa fie nevoie sa mai adaugi dispozitive suplimentare.

Acest aspect te va ajuta sa urmareasti comportamentul unui sofer anume, fara a mai exista posibilitatea de confuzie.

ALERTE PRIVIND SABOTAREA FUNCTIONARII ECHIPAMENTULUI

____________________

Prin XGPS – monitorizare gps auto

Aceasta alerta este un aspect foarte important deoarece esti anuntat daca se intervine asupra echipamentului GPS montat pe masina.

Nu o singura data s-a intamplat cand angajatii au crezut ca pot fenta solutia XGPS de monitorizare gps si au decuplat echipamentul. Mare le-a fost surpriza cand au fost sunati de la dispecerat si luati la intrebari pentru ca nici nu se asteptau.

Monitorizare auto - alerte
Monitorizare gps auto - relatii comerciale

IMBUNATATIREA RELATIEI CU CLIENTII

____________________

Prin XGPS – monitorizare gps auto

De cate ori ai avut de a face cu un client nemultumit de varii motive: livrare intarziata sau imposibilitatea livrarii la timp a produselor sau a serviciilor deoarece soferul ti-a spus ca nu se incadreaza in timp. Nu aveai cum sa verifici daca soferul a ales cel mai bun traseu sau daca a mai facut o oprire pe acasa, corect?

Prin implementarea unei solutii de Monitorizare GPS auto  nu numai ca iti vei optimiza timpii de livrare dar vei observa multe avantaje in imbunatatirea relatiei cu clientii tai.

Vei putea optimiza livrarile si timpii morti astfel incat sa nu mai existe blocaje de desfasurare a activitatii ce duc automat si la perturbarea relatiei de parteneriate.

TOTUL DEVINE MAI SIMPLU

SOLUTIE INTUITIVA Usor de utilizat

Solutia XGPS – Monitorizare GPS auto este intuitiva si rapida. Poate fi utilizata de pe orice dispozitiv (calculator, tableta, telefon) conectat la internet.

Monitorizare auto gps