Monitorizare auto prin GPS

Auzim tot mai des in ultima vreme, formularea „monitorizare gps”. Ce reprezinta monitorizarea gps si la ce se refera? O sa incercam sa facem un rezumat, pe un limbaj adecvat, sa inlaturam tehnologia si sa evidentiem cu ce ne este utila implementarea unui sistem de monitorizare gps.

Pe scurt, monitorizarea gps reprezinta conexiunea dintre un echipament GPS(montat pe un autovehicul) cu o cartela SIM instalata in echipament, cartela ce primeste semnal de la sateliti, cu ajutorul carora putem monitoriza masina/obiectul pe care este montat echipamentul GPS. Toate datele transmise de catre sateliti sunt afisate catre dvs prin intermediul unei aplicatii gazduite pe un server online.

Totul pare simplu, nu? Ok, dar la ce iti trebuie sa monitorizezi printr-un GPS obiectul/masina? Pai hai sa vedem:

  • vrei sa stii in permanenta unde iti este masina? SIGUR, e investitia ta si e normal sa te doara buzunarul daca se intampla ceva.
  • vrei sa nu mai umble creanga soferii tai in timpul serviciului? SIGUR, ca doar tu platesti intretinerea masinilor, combustibilul si salariul…Cu o solutie de monitorizare GPS, poti vedea exact pe unde au umblat soferii cu masina firmei, cat timp au condus, daca s-au abatut de la drum. Poti vedea pana si viteza cu care umbla soferul cu masina sau cat de mult a turat motorul. Interesant, nu?
  • vrei sa stii exact ce consum are masina ta? Consumul real nu ce iti spun tie soferii… SIGUR, doar tu aduci banii pentru asta.
  • vrei sa iti faci si tu o situatie clara la sfarsit de luna cu toata activitatea flotei tale? SIGUR, doar ca va trebui sa calculezi cat pentru o luna. Ei bine, cu o solutie de monitorizare gps, la sfarsit de luna, ai rapoarte pe diferite criterii cu un singur click. Si nu glumim…
  • vrei sa-ti optimizezi activitatea de transport? SIGUR vrei, pentru ca astfel vei reduce cheltuielile ceea ce inseamna venituri mai mari. Cum? Pai nu vor mai decide soferii ce vor face ci vei decide tu pentru ei, asa cum este normal. Avand o analiza completa a lunii anterioare, poti stabili reguli noi, clare si eficiente pentru luna urmatoare. Mai pe scurt, poti vedea unde s-a gresit si nu vei mai repeta greseala.

Sunt multe avantaje in momentul in care implementezi o solutie de monitorizare prin GPS. Noi aici le-am specificat pe cele mai importante. Dar, cu siguranta, mai sunt inca pe atatea avantaje.

In situatia in care nu ti-ai implementat pe masinile din flota ta auto o solutie de monitorizare GPS, ar fi bine sa iei in calcul o astfel de implementare. Cu siguranta vei observa cat de repede iti vei recupera investitia.

VEZI OFERTA LUNII de MONITORIZARE GPS AUTO

Monitorizare auto gps