SISTEM Monitorizare GPS Auto – Sfaturi in alegerea celei mai utile solutii

Sistem monitorizare gps = controlul cheltuielilor intr-o firma!

In momentul de fata, pe piata nationala si nu numai, exista o varietate de Sisteme de monitorizare prin GPS. Intelegem cat iti este de greu sa faci o alegere in acest sens, mai ales cand ai constientizat ca ai nevoie si te mai si grabesti sa faci acest pas.

In acest sens, ne-am gandit ca ti-ar fi util sa punctam cateva aspecte care te-ar putea ajuta sa iei o decizie corecta in momentul in care te-ai hotarat sa inchei un contract de monitorizare gps a masinilor din flota ta auto.

Indiferent ca ai cautat pe Google sau ai fost contactat de catre un reprezentant de vanzari, este bine sa fii atent la cateva detalii.

Nu te grabi! Studiaza atent firma care iti ofera Sistemul de monitorizare GPS.

  • ce experienta are?
  • solutia de monitorizare gps este dezvoltata de catre ei sau sunt revanzatori de solutii?
  • din ce oras sunt? Pot interveni imediat pentru o eventuala defectiune tehnica?
  • cat de usor raspund la telefon? Daca raspund sau te lasa sa astepti vorbind cu un robot.
  • solutia este adaptabila in functie de nevoile tale? Adica sunt disponibile mai multe pachete sau trebuie sa cumperi si ce nu ai nevoie?
  • ce informatii primesti in urma monitorizarii? ce rapoarte primesti? pe ce perioada sunt generate rapoartele? Poate vrei sa faci un audit referitor la cheltuielile flotei auto. Primesti rapoarte pe o perioada mai mare de timp gen 6 luni, 1an, sau doar pe ultima luna?
  • ai garantie contractuala? Care sunt conditiile de garantie?
  • agentul de vanzari iti explica toate beneficiile solutiei? Fii sigur ca intelegi de la inceput tot ceea ce iti ofera Solutia, asigura-te ca este asa sa nu ai surprize ulterioare.
  • dupa instalarea solutiei, primesti ajutor in utilizarea acesteia?
  • dupa procesul de vanzare, primesti ajutor pentru interpretarea datelor pe care le primesti?

Acestea sunt doar cateva aspecte la care ar trebui sa fii foarte atent in momentul in care semnezi un contract de monitorizare gps. Este foarte important sa simti ca nu inchei un contract de vanzare-cumparare ci ca inchei un parteneriat cu o firma care te sprijina in sensul acesta.

In 18 ani de experienta am invatat ca un contract de monitorizare gps nu este o simpla vanzare. Este un parteneriat ce implica mai mult de o vanzare. Este o colaborare intre doua firme, partenerii incercand sa gaseasca cea mai buna solutie pentru cel care implementeaza solutia, un dialog continuu pentru o exploatare optima a tuturor resurselor.

VEZI OFERTA LUNII de MONITORIZARE GPS AUTO

Parteneri multumiti de XGPS