ALERTELE – Rolul lor in sistemul de monitorizare GPS auto

Monitorizare gps auto = control permanent al flotei auto

Unul dintre aspectele foarte importante in solutiile de monitorizare gps este existenta alertelor. Ce sunt acestea? Notificari trimise automat din sistem, notificari ce au drept scop diferite aspecte:

  • alerte privind sabotarea sau functionarea incorecta/anormala a echipamentului GPS. Un aspect foarte important, deoarece esti anuntat imediat daca se intervine asupra echipamentului GPS montat pe masina. Nu o singura data s-a intamplat cand angajatii au crezut ca pot fenta solutia XGPS de monitorizare auto si au decuplat echipamentul. Mare le-a fost surpriza cand au fost sunati de la dispecerat si luati la intrebari pentru ca nici nu se asteptau.
  • alerte pentru reinnoirea anumitor documente (RCA, Rovinieta, Licente, Casco, …). Nu ti s-a intamplat niciodata sa uiti de aceste documente obligatorii? Cu siguranta ca da. De aceea solutia XGPS a fost creata sa ajute. Iti trimite alerte cand expira documentele obligatorii pe fiecare masina in parte.
  • alerte privind efectuarea reviziilor, precum si inlocuirea anvelopelor. Hmm, ce zici? Bine, nu? Mai scapi de o grija. Nu mai ai cum sa uiti. Tot solutia XGPS te anunta cand e cazul sa te programezi.
  • alerte de trecere pe la punctele de taxare in care este acceptata trecerea si plata ulterioara a taxei. Precum stii statia de taxare de la Fetesti te lasa sa treci fara sa achiti taxa dar nu-ti aminteste sa o si platesti. Solutia XGPS o face, te anunta cu alerta ca e cazul sa nu uiti de plata taxei de trecere.

Acestea sunt printre cele mai importante alerte pe care noi le-am considerat a fi extrem de utile pentru voi. De aceea am implementat in solutia XGPS de monitorizare gps toate alertele specificate mai sus. Majoritatea celor care au implementat deja Solutia XGPS au recunoscut ca i-au ajutat foarte mult. Ele sunt considerate „clopotelul de remember”.

VEZI OFERTA LUNII de MONITORIZARE GPS AUTO

Alerta localizare gps